Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovački čobanac za Makarane i njihove goste

   

  Izaslanstvo Grada Đakova, predvođeno gradonačelnikom Zoranom Vinkovićem, proteklog je vikenda boravilo u Makarskoj, gdje je sudjelovalo u obilježavanju Dana grada Makarske, izvijestio je Ured gradonačelnika.
  Uz nazočnost svečanoj sjednici Gradskog vijeća, organizirano je i predstavljanje Grada Đakova koje je, kako se navodi u priopćenju, “upriličeno na Kačićevu trgu pred brojnim posjetiteljima, te u sjajnom ozračju u kojem su se isprepleli glazba Dalmacije i Slavonije i kojim su dominirali okusi i mirisi tradicionalne slavonske kuhinje. Naime, kao poklon gradu prijatelju gradonačelnik Zoran Vinković je upriličio koncert Slavonskih lola, te je posluženo oko 900 porcija slavonskog čobanca, pri čemu su u slavonskom ugođaju uživali ne samo Makaranke i Makarani, nego i brojni predstavnici gradova prijatelja koji su se povodom proslave posljednjih dana našli u tom gradu”.

  Dan Makarske
  „Oduševljen sam atmosferom na Kačićevu trgu te poklonom Grada Đakova, kojem će se Makarska znati odužiti. – rekao je gradonačelnik Makarske Tonći Bilić.
  “Tijekom boravka u Makarskoj dogovorena je daljnja suradnja između dva prijateljska grada – Makarske i Đakova, kao i trajno očuvanje i unapređenje prijateljskih i gospodarskih odnosa, te ukupne suradnje među društvenim, kulturnim, obrazovnim, športskim i drugim subjektima i institucijama naša dva grada“ – izjavio je đakovački gradonačelnik Zoran Vinković.

  Foto: Arhiva Makarsko primorje

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog