Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinković: “Šolina knjiga košarkaški “triple double i zakucavanje”

  Knjiga “Đakovačke košarkaške godine” autora Mire Šole, nastala povodom 40 godina osnutka Košarkaškog kluba Đakovo i 67. obljetnice spomena đakovačke košarke, predstavljena je danas u Maloj gradskoj vijećnici.
  “Smatram da je ova knjiga trebala ugledati svjetlo dana, te da je Šola tom knjigom napravio košarkaški “triple double” i zakucavanje”, konstatirao je na predstavljanju gradonačelnik Zoran Vinković zahvalivši se svim generacijama đakovačkih košarkaša koji su dali svoj doprinos razvoju košarke.
  solina knjiga publika“Svaka stranica knjiga budi uspomene, a svojim prilozima, fotografijama i podacima donosi vrijedan prikaz povijesti đakovačke košarke kroz nekoliko slojeva, jedna je ta priča o nastanku đakovačke košarke, a druga je priča ona faktografska, tko je kada igrao, koliko je koševa dao, na kojem je mjestu klub bio, odnosno sve ono što se u đakovačkoj košarci događalo”, naglasio je Mirko Ćurić i sam aktivni sudionik te košarkaške priče, kao i sam autor knjige.
  Osim košarkaške priče, ovom knjigom autor, kako je rekao, zaokružuje i svoj dvadesetogodišnji novinarski rad.
  “Ovo će meni biti draga uspomena, a, nadam se, sljedećim proučavateljima đakovačke košarke i povijesti đakovačkog sporta polazište za daljnje proučavanje”, poručio je Šola.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog