Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Seed Holden na Radio Đakovo pa u FILM

  Bend Seed Holden danas (petak) nastupa u đakovačkom FILM Caffeu, a prije samog nastupa gostovat će u programu Radio Đakova i to oko 19 sati. Evo kako frontmen benda Ljudevit Ivić najavljuje gostovanje u Đakovu te što kaže o Seed Holdenu:

  “Seed Holden je bend koji je po mnogočemu različit od ostalih. Ne, ne radi se (samo) o floskuli. Da vam netko kaže kako postoji ekipa koja svira u postavi dvije akustične gitare + bubanj, ne biste vjerovali. Posebno ne prekaljeni, ambiciozni i pretenciozni glazbenici. E, pa naprosto je tako! S druge strane, ne radi se samo o postavi nego i o opširnom repertoaru kakav se rijetko gdje čuje; posebno ne u rock kafićima gdje se s nestrpljenjem čeka famozni uzvik: ‘Sviraj Majke!’ E, ne, kod Seed Holdena Majki nema. A-a! Svojim repertoarom, kako kažu, samo odaju počast uzorima koji su izvršili veliki utjecaj na njih, ali autorskog rada im ne nedostaje. Dapače! (Jedva čekaju da se 100% posvete autorstvu!) Početkom ožujka izlazi prvi spot za pjesmu Catch The Smoke (a postoje tek godinu dana!) koju možete preslušati na beskrajnim internetskim poljanama bez ograda; čitaj: bandcamp.com, soundcloud.com, Facebook fan page i YouTube. Uza single Catch The Smoke, na navedenim stranicama možete poslušati i njihov prvi EP, koji je izdan 26.12.2014. pod jednostavnim nazivom Seed Holden’s Christmas EP.
  Kako gore sve navedeno ne bi ostalo mrtvo slovo na papiru, treba napomenuti da su sva trojica svirača urnebesno dobro potkovana, iliti rečeno prosto-krkanski, imaju dobar broj odigranih utakmica u svojim nogama. Prema tome, kada se dogodi da se tri velika uma i talenta nađu na istome mjestu u pravo vrijeme, dogodi se naprosto Seed Holden. O detaljima (čitaj: seksipil dječaka, repertoaru i opremi) vam nećemo puno pričati, a ako ih želite doznati, bilo bi dobro da ih poslušate uživo. Ako ne želite, okej je, vi gubite.
  P.S.
  E i još ovo – kao četvrti član benda ponekad na stageu s Holdenovcima zna zasjati i kućna lampa. Stvarno, bez zezancije.”

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=8HZ2voqAdno[/embedyt]

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog