Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nives Celzijus objavila prvu baladu

  Iskrena ljubavna pjesma “Kad ženu rane” novi je jesenski glazbeni adut Nives Celzijus. Nakon brzih zabavnih hitova, senzacionalna pjevačica svoju publiku iznenadila je prvom baladom u svojoj karijeri koju je baš za nju napisao dugogodišnji prijatelj, splitski hit maker Nenad Ninčević.

  “Publika je od mene već navikla očekivati neočekivano pa da ostanem dosljedna sebi, radujem se što su mnogi fanovi tako ugodno iznenađeni novom pjesmom. Ova pjesma postoji već skoro godinu dana i čekali smo pravi trenutak kad ćemo je lansirati. Mnogi me pitaju kome se obraćam u ovoj baladi znakovitog teksta: ‘Muško budi jednom bar, pucaj u grudi završi stvar, od svega našeg najviše vrijeđa, cijeli mi život pucaš u leđa’ ali neka to za sad ostane pitanje bez odgovora”, istaknula je popularna pjevačica.

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=vELpxNmTvPg[/embedyt]

  Glazbu za njezinu baladu skladali su Nenad Ninčević i Brane Kopitović, tekst je napisao Nenad Ninčević, a aranžman je napravio Dragan Brnas.

  “Nives je prvi izvođač s kojim sam baš iskreno poželio surađivati nakon dugogodišnje suradnje s Tonyjem Cetinskim. Njezina je interpretacija toliko iskrena i strastvena, naježio sam se kad sam čuo kako je otpjevala demo snimku i nisam ni trenutka dvojio da baš tu pjesmu ona treba otpjevati. Mislim da će je žene obožavati jer Nives, iskrena do bola kao i uvijek, vrlo jasno ističe današnje žensko-muške odnose”, istaknuo je Nenad Ninčević.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog