Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Spajamo nespojivo” – Đakovčanka Iva Ćurić u dobitnoj kombinaciji

  Još do nedavno smo imali prilike na malim ekranima pratiti Ivu Ćurić, Antonia Krištofića i Iliju Mihailovića, a ovaj mladi trojac već izdaje prvi zajednički single!

  Ovi mladi talentirani pjevači, koji su u regionalnom glazbenom natjecanju došli do same završnice, nastavili su i dalje osvajati simpatije publike zajedničkim koncertima u Hrvatskoj, ali i izvan nje.

  Kako je došlo do ideje o zajedničkoj suradnji i pjesmi otkrila nam je, naša Đakovčanka, Iva Ćurić: “E pa jako čudna priča, kako smo odradili taj prvi koncert htjeli smo raditi još koncerata i nismo mogli smisliti nikako naziv za koncert zato što treba ti se nekako zvati i svi oni poznati su nazivali svoje koncerte i svoje turneje po nazivu neke pjesme tipa Let Me Entertain You, Dobrodošao u klub. Mi smo se tak izbedirali, ne znamo smisliti ime ni ništa i kaže Ilija – pa zašto mi ne bi napravili pjesmu?!Pa smo odlučili napisati pjesmu, doslovno smo sjedili na kavi tada i hodamo kući dok smo došli do kuće smislili smo refren i melodiju cijelu i onda smo sjeli i samo napisali pjesmu u nekih sat vremena. Svatko je svoj dio napisao i nekako smo refren podijelili zajedno i sve to, tako da je ludo ispalo.”

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=CK4o2NWkPrg[/embedyt]

  U produkciji i aranžmanu priskočio im je glazbenik Aleksandar Valenčić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog