Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Andrej i njegov trener očekuju medalju u Španjolskoj

  Đakovački borac Andrej Kedveš, iz Kickboxing kluba Blitz, sljedećeg tjedna s reprezentacijom Hrvatske putuje na Europsko juniorsko prvenstvo u disciplini K 1, koje će se od 22. do 30. kolovoza održati u Španjolskoj. Andrej na prvenstvo ide kao jedan od glavnih favorita za medalju budući da je aktualni juniorski svjetski prvak od prošle godine s prvenstva održanog u talijanskom Riminiju.
  “Svjestan sam toga da su velika očekivanja i zato se maksimalno pripremam, dat ću sve od sebe, pripreme teku dobro, dat ću svoj maksimum i na iznenađenja sam spreman”, tvrdi Kedveš dodajući, međutim, kako je to sport u kojem i jedan udarac može promijeniti cijeli meč.
  Da je Andrej spreman za nove uspjehe potvrdio nam je i njegov trener Danijel Šimundić.
  “Mislim da je realno očekivati u najmanju ruku medalju, previše bi možda bilo reći zlato, jer to je takav sport gdje su iznenađenja moguća. Mi se nadamo da će se sve posložiti, dobro smo trenirali, kvalitetne pripreme smo odradili, puno sparinga, a znate da je teško biti i europski i svjetski prvak, kaže Šimundić.
  Osim fizičke spremnosti, važna je i psihička koja se, osim uz stručnu pomoć, stječe i iskustvom, a iza Andreja su već dosad 44 meča. Kaže da mu u pripremama pomaže i klupski kolega Petar Jaman, kao i Ivan Zidar iz Osijeka.
  Dosadašnji uspjesi Andreja Kedveša škola su i njemu i njegovu treneru, priznaju obojica, a rezultati su znak da se ide, kako ističe trener, “prema nečemu velikome i da se to ne događa slučajno”.
  Podsjećamo da je Andrej proglašen i najboljim sportašem grada Đakova za prošlu godinu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog