Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • QUEEN OF SABE PREDSTAVLJA LJETNI SINGL I SPOT “NIKADA”

  Jedna od najhvaljenijih pjevačica mlađe generacije, Queen of Sabe, objavila je novi singl ‘Nikada’ s debut albuma ‘Tragovi’. “Singl ‘Nikada’ je druga verzija moje stare pjesme ‘Mr. Fool’ koju sam odlučila više prilagoditi samom albumu ‘Tragovi’. Tematika je ostala ista, samo smo joj malo dotjerali zvuk. Sama pjesma govori o osobi s kojom budućnost ne obećava puno’, rekla je QOS.

  Glazbu i tekst potpisuje QOS, a aranžman Mark Mrakovčić. Spot pogledajte ovdje:

  [embedyt]http://youtu.be/e5X74WmCBHs[/embedyt]

  ‘U spotu sam željela prikazati potpunu suprotnost od pjesme – mozaik ljubavnih priča s lijepim završetkom. U njemu su sudjelovali moji vrlo dragi prijatelji i samim time za mene je svako snimanje bilo intimno i emotivno’, dodala je QOS. Ideju spota je osmislila QOS, spot je snimio Zlatimir Zalović, a oboje potpisuju montažu.

  QOS je u travnju objavila debitantski album ‘Tragovi’ na kojem se nalazi 10 pjesama, od kojih je šira javnost imala prilike čuti singlove ‘Tragovi’, ‘Nismo bogovi’ i ‘Sama’. Tekst svih pjesama potpisuje sama Queen of Sabe, glazbu i aranžmane zajedno Queen of Sabe i Mark Mrakovčić, a produkciju albuma potpisuje Mark Mrakovčić. Za prekrasno likovno oblikovanje bila je zadužena Kornelija Herman, a album je od strane kritike jednoglasno proglašen izvrsnim.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog