Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nikola Marjanović pjesmom “Kako lijepa si” obilježava početak samostalne karijere

  Nikola Marjanović, glazbenik čiji je glazbeni put neizmjerno zanimljiv, sprema se, po prvi put samostalno, osvojiti publiku i medijski eter pjesmom „Kako lijepa si“. Svestrani glazbenik, ujedno i diplomirani kontrabasist, u svojoj karijeri, surađivao je s brojnim glazbenim imenima i stvorio prepoznatljivo ime, a nakon mnogih bendova, suradnji i glazbenih izleta, kreće u samostalnu karijeru.
  Glazbene temelje gradio je s grupom Sane, koja se nedavno raspala, no ostavila je velik broj obožavatelja iza sebe i pjesme koje su obilježile jedno razdoblje, a stvorile malu legendu.
  Od prerada Dine Dvornika koje su dale novu dimenziju evergreenu poput „Ja bih preživio“, preko Adele, gdje je Nikola pokazao sve mogućnosti svog glasa do autorskih, poput „Ostani“, Sane i Nikola bili su dašak raznolikosti na tada pomalo učmaloj glazbenoj sceni.

  Istovremeno, Nikola je preuzeo ulogu frontmena u grupi Radio Luksemburg i pjesmom „Ako nemam te“ prije četiri godine pokorio radijski eter dok je pjesma dosegla velikih 3 milijuna pregleda na Youtube-u.

  U međuvremenu, gostovao je raznim izvođačima na njihovim projektima, najzapamćenije je ono u pjesmi TBF-a i Lee Dekleve u pjesmi „Dogodila se ljubav“; Radio Luskemburg i Sane su se raspali,
  Nikola je potom sa Songkillersima otpjevao pjesmu „Dio mene“ i tim radijskim hitom obilježio zimu 2014. Godine, a u 2015. godini prijavio se u X Factor Adria i tim potezom, u biti, najavio samostalnu karijeru.
  Prije nekoliko dana nastupio je na ovogodišnjem Exitu, a sada predstavlja svoju prvu pjesmu samostalne karijere – „Kako lijepa si“.

  “Došao je i taj dan! S ponosom najavljujem svoj prvi samostalni singl kao solo izvođač, jer isti najavljuje i početak moje nove solo-karijere. Moram priznati da sam vrlo uzbuđen zbog toga, osjećam se pomalo kao Feniks, dižem se iz pepela u svoj drugi glazbeni život, snažniji nego ikad. ” – rekao je Nikola Marjanović.

  Apsolutno povjerenje na „Kako lijepa si“ dao je Dinu Osmaganiću, autoru glazbe i teksta i Kristijanu Koščici, autoru aranžmana koji je uz Dinu dijelom i autor glazbe. Pjesma “Kako lijepa si” kreće put radio postaja, dok uskoro očekujemo i video spot. Već se po prvim reakcijama publike da naslutiti da je Nikola na dobrom putu i da je njegova dosadašnja zanimljiva glazbena karijera bila samo početak svega što tek slijedi.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog