Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nagrade najboljim maturantima

  Danas je održana dodjela priznanja i nagrada u organizaciji Lions Club-a Đakovo. Najboljim učenicima završnih razreda đakovačkih srednjih škola obratio se budući predsjednik đakovačkog Lions Club-a dr. Drago Kakaš:
  “Lions tradicionalno, već nekoliko godina, provodi ovu akciju s ciljem da se nagrade ti mladi učenici za svoj trud, svoj rad, a od njih očekujemo da dalje odu na fakultete i da tamo pokažu slične rezultate.”

  Dobitnici priznanja su Dino Ljubić iz Gimnazije Antuna Gustava Matoša, Marko Berberović iz Ekonomske škole “Braća Radić” te Silvija Pejić, maturantica Srednje strukovne škole Antuna Horvata.

  “Ja sam jako sretna što sam dobila ovu nagradu i puno mi znači jer netko cijeni moj trud i moj rad i jako je dobro kad netko zna cijeniti ono što si ti radio i da je tvoj rad prihvaćen. Upisala sam Poljoprivredni fakultet u Osijeku” – rekla je Silvija Pejić.
  Svoje zadovoljstvo nije krio ni Marko Berberović: “Ja sam isto jako sretan što smo dobili priznanja i vesele me organizacije koje znaju cijeniti takve učenike. Planiram upisati Filozofski fakultet u Rijeci.”
  “Također sam sretan što sam odabran za ovu nagradu. Planiram nastaviti školovanje, a i dalje ću se truditi pa možda opet osvojim nešto takvo. Upisao sam zagrebački FER” – dodao je, sada već bivši gimnazijalac, Dino Ljubić.
  Uz priznanje, dobitnici su primili i nagradu u iznosu od 1 000 kn.

  Predstavnici Lions-a istaknuli su da je Lions Club najveća svjetska humanitarna organizacija koja broji više od 1 400 000 članova u preko 200 zemalja svijeta.

  fotografija 4 (1)

  fotografija 3 (1)

  fotografija 2 (1)

  fotografija 1 (1)

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog