Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Izbor za Miss i Mistera Đakovštine – 22.8.2015.

  Na današnjoj konferenciji za novinare održanoj na đakovačkom bazenu doznali smo točan datum održavanja izbora za Miss i Mistera Đakovštine – 22.8.2015. Konferenciju je otvorio predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo koji je podsjetio na nedavna ulaganja u Gradski bazen te je istaknuo kako je potvrđen nastup Lane Jurčević, pratećeg benda i njene plesne skupine te Đakovčanki. U tijeku su pregovori oko nastupa mlade Đakovčanke Ive Ćurić.

  “Ono što smo obećali na početku kupališne sezone sada se polako realizira i ostvaruje, a to je 22.8. kada će, nakon 15 godina neodržavanja, biti održan izbor za Miss i Mistera Đakovštine i to ovdje na đakovačkom kupalištu. Posebnost tog događaja je što će biti pozornica na vodi i ovim putem pozivamo sve natjecateljice i natjecatelje da se prijave na izbor za Miss i Mistera Đakovštine. Moram istaknuti da će i fond nagrada uistinu biti primamljiv za sve sudionike, a da će glavna nagrada biti automobil na korištenje godinu dana čime ćemo i sam izbor za Miss i Mistera podići na znatno višu razinu” – dodao je Soldo.

  Uz Univerzal d.o.o. organizator ovog događaja je i fotograf Zlatko Mesić: “Svi misle da je mnogo teže djevojkama se prijaviti na izbor za Miss, međutim, dečki su malo stidljiviji pa je tu malo veći problem, ali uspjeli smo dva puta ovo organizirati pa idemo i na treći. Prijave se mogu izvršiti do 15.8.2015. u Foto Mella ili na mail mele.zlatko@gmail.com.” Mesić je dodao kako je u pripremi i jedno veliko iznenađenje – “bal na vodi po uzoru na Esther Williams”, a Istaknuo je kako je već zaprimljeno desetak prijava za izbor za Miss i Mistera.

  Inače, posljednji izbor za Miss Đakovštine održan je 2001., a ove godine “ovom atraktivnom programu vratit ćemo stari sjaj” – najavio je Zlatko Mesić.

  fotografija 2

  fotografija 3

  fotografija 5

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog