Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Kupališna sezona za 15-tak dana

  Ovogodišnja kupališna sezona na Gradskom bazenu, čije uređenje i rekonstrukacija je počela prije dva mjeseca, trebala bi početi za 15-tak dana, što se poklapa sa završetkom školske godine, navodi se u priopćenju predsjednika Gradskog vijeća Gorana Solde.
  Dosad je završena nova rasvjeta s 22 lampe Led tehnologije koje će imati čak deset puta manju potrošnju električene energije, dječji bazen je u cijelosti rekonstruiran, te je u tijeku postavljanje pločica, ugradnja novih opločnjaka i temelja za hidromasažni bazen.
  “Najveća radost bit će za najmlađe, jer će u novom dječjem bazenu biti gljiva iz koje će teći voda, a uz nju vodeni tobogan. U drugoj fazi obnove uz pomoć europskih fondova i bespovratnih sredstava planira se slijedeće godine rekonstruirati tehničko postrojenje i veliki olimpijski bazen kako bi grad napokon imao gradske bazene kakve zaslužuje”, navodi predsjednik Gradskog vijeća.
  Cijena dnevne ulaznice, unatoč ulaganjima, neće se mijenjati. Ostaje sedam kuna i najniža je u Hrvatskoj, tvrdi se u priopćenju. Godišnja će ulaznica koštati 100 kuna, a Soldo najavljuje i neke novosti, poput noćnog kupanja vikendom, mogućnost iznajmljivanja ležaljke i suncobrana po cijeni od 10 kuna, a problem hladovine dugoročno će se riješiti sadnjom novih stabala.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog