Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Stalna publika Zagrebačke filharmonije

  Da Zagrebačka filharmonija ima u Đakovu već svoju stalnu publiku pokazao je i sinoćnji nastup, odnosno koncert u katedrali, čime su nastavljeni ovogodišnji 13. Strossmayerovi dani – kulturno-znanstvena manifestacija koja je u znaku ovogodišnjih Strossmayerovih obljetnica; dvjestote godišnjice rođenja i 110. godišnjice smrti.
  orkestar i publika Osim Đakovčana, sve je više onih koji i iz drugih slavonskih mjesta dolaze na koncert Zagrebačke filharmonije kojom je sinoć ravnao Loris Voltolini, a uz nastup baritona Ljubomira Puškarića, na programu su bila djela Papandopula, Čajkovskog, Hatzea, Zajca i Brahmsa, što je publika nagradila burnim pljeskom.
  ljubomir puskaric bariton Ljubomir Puškarić prvi je put, kao solist, nastupio u katedrali i, kako je izjavio za naš radio, nosi ugodno iskustvo iz Đakova.
  cvijece za dirigenta voltolinija Program Strossmayerovih dana nastavlja se sutra u Muzeju Đakovštine otvorenjem izložbe “Ostavština biskupa Josipa Jurja Strossmayera”, te znanstvenim skupom u subotu u 11 sati u Središnjoj nadbiskupijskoj i fakultetskoj knjižnici na kojem će biti riječi o “Strossmayeru u arhivima Vatikana i Đakova”.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog