Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Miro Raspudić: “HDZ ne stoji iza braniteljskog prosvjeda”

  “Niti jedna politička stranka ne stoji iza prosvjeda hrvatskih branitelja”, konstatirao je na konferenciji za novinare Miro Raspudić, predsjednik Udruge dragovoljaca Đakovštine 1990./91. reagirajući na izjave ministra hrvatskih branitelja Freda Matića povodom zbivanja na Markovu trgu.
  “Žalosno je da ministar, kao hrvatski branitelj, nema sluha za suborce koji danas žive na marginama jer ih on doslovce ugnjetava. Nije istina da HDZ preko nas hoće doći na vlast, nego će to pokazati narod, a ovo sad što se događa nije nikakav HDZ, niti bilo tko drugi, nego hrvatski branitelji koji su ogorčeni ponašanjem ministra Freda Matića, Bojana Glavaševića i Vesne Nađ i oni su isključivi krivci za sve “, rekao je Raspudić.
  Branitelji stoga, kako ističe Raspudić, ostaju pri zahtjevu za njihovom ostavkom.
  Demantirao je i tvrdnje da HDZ financira odlaske branitelja u Zagreb pojasnivši da je dva autobusa iz Đakova financirala udruga i gradonačelnik Zoran Vinković.
  “Ako je sto tisuća ljudi, koliko je minimalno prošlo kroz šator u Savskoj, šačica ljudi, onda ja ne znam što je šačica”, zaključio je Raspudić reagirajući na izjave ministra branitelja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog