Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prijem za rukometašice i odbojkašice: “Gradonačelnik ne protežira muški sport!?”

  Povodom sportskih uspjeha Ženskog odbojkaškog kluba Đakovo i Ženskog rukometnog kluba gradonačelnik Zoran Vinković organizirao je prijem za sportašice i predstavnike ta dva kluba.
  Uz čestitke na uspjehu, gradonačelnik je obećao i dalje pomagati oba kluba, a tom prigodom istaknuo je da je Đakovo jedan od rijetkih gradova koji izdvaja gotovo 10 posto proračuna za potrebe sporta.
  “S obzirom na teško gospodarsko stanje, to je maksimum koji u ovome trenutku Grad može priuštiti”, poručio je gradonačelnik istaknuvši kako je, umjesto poklona, na račun oba kluba iz proračuna uplaćeno po 14.000 kuna.
  ZRK prijem Predsjednica Ženskog rukometnog kluba Đakovo Mirjana Adrić zahvalila je gradonačelniku na, kako je istaknula, vrlo korektnoj podršci.
  “Pred nama je novi izazov, a to je ulazak u Prvu ligu, a kad procijenimo naše snage i stanje u klubu, onda ćemo očekivati podršku Grada, ali bit ćemo realni”, kazala je predsjednica ŽRK Mirjana Adrić ponovivši da će klub i dalje ponosno pronositi ime Grada.
  ZOK prijem I predsjednik Ženskog odbojkaškog kluba Đakovo Dubravko Knežević izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom podrškom Grada dodavši, međutim, da bi “volio da i ovi muški klubovi, koje inače gradonačelnik malo više podržava, budu tako dobri kao ženski”.
  predsjednici prijem Odgovarajući na tu primjedbu gradonačelnik Vinković u izjavi za naš radio pojasnio je da Rukometni klub dobiva 150.000 kuna, Nogometni klub 100.000, odbojka dobiva 70.000 plus 70.000 iz posebnih sredstava.
  “S obzirom na iznos koji je predviđen proračunom, nema tu ni muškog ni ženskog sporta, postoji sport Grada Đakova, postoje i određeni kriteriji, broj djece, a tu su i objekti koji se trebaju održavati, a ovdje ne računamo i besplatnu dvoranu za dvoranske sportove… Dakle, nema tu priče da gradonačelnik više voli muški sport, dapače”, odgovorio je gradonačelnik Vinković.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog