Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ozlijeđeni učenik nije maturant

  Učenik trećeg razreda Ekonomske škole jučer se ozlijedio tijekom pada s pozornice u Strossmayerovom parku. Tom prigodom zadobio je teške ozljede glave i hospitaliziran je u Kliničkom bolničkom centru Osijek. Prema najnovijim informacijama, stanje mu je “stabilno”.
  “U Strossmayerovom parku u Đakovu, prilikom maturalne proslave, maloljetnik je skočio s tribine visine preko jedan i pol metar, pao i udario glavom o betonsku podlogu. Mladić je prevezen u Klinički bolnički centar Osijek, gdje su mu ozlijede okvalificirane kao teške tjelesne ozlijede opasne po život”, službena je informacija PU osječko-baranjske o tom događaju.
  Ozlijeđeni učenik, kako ističe ravnateljica Ekonomske škole Snježana Marić, nije maturant.
  “Trenutno je najvažnije da je stanje stabilno, da je dijete još sinoć došlo k sebi nakon frakture, te da liječnici predviđaju da možda ni neće trebati operacija, odnosno da će se hematom povući”, ističe ravnateljica koja je, kako kaže, cijelu noć provela u vezi s razrednicom stradalog učenika i svima koji imaju informacije o tom događaju jer se to sve dogodilo nakon završetka službenog programa u parku u 18 sati.
  A, što se zapravo dogodilo sam učenik je, kako ističe ravnateljica, ispričao u bolnici.
  “Njegova izjava je da je plesao šokačko kolo na pozornici i da je skočio dolje, a budući da nije baš koordinirano doskočio, odnosno da je vjerojatno bio pod utjecajem alkohola, pa je pao i udario glavom o beton”, prenosi učenikovu verziju ravnateljica Ekonomske škole.
  I ovaj događaj upozorenje je svima da se organiziranju maturijade mora posvetiti nužna pozornost svih subjekata, te da se i grad mora intenzivnije uključiti, upozorava ravnateljica Ekonomske škole. Navodi da su bile ishođene sve dozvole i osigurane sve službe za događaj koji je trajao do 18 sati, te da škole ne mogu utjecati na zbivanja koja se dogode nakon službenog okončanja programa.
  “Svima nam je teško kada se nešto tako dogodi, ali je izvan našeg utjecaja”, ponavlja ravnateljica Ekonomske škole Snježana Marić.
  Tijekom protekla tri dana, kako doznajemo, bilo je još nekoliko lakših povreda, a noćas dvije intervencije hitne zbog intoksikacije alkoholom.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog