Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dan Grada

  Svečanom sjednicom Gradskog vijeća, na kojoj će zaslužnim pojedincima i organizacijama biti uručena gradska priznanja, sutra će biti obilježen Dan Grada Đakova. Svečanost će se održati u Hrvatskom domu u 10,30, a ovogodišnji laureati Godišnje nagrade Grada Đakova su: Dubravko Ferger, Silvija Butković, Univerzal, Udruga za psihosocijalne potrebe Amadea i Zajednica športskih udruga, dok će Povelja zahvalnosti biti uručena monsinjoru Luki Strgaru, Stjepanu Nađu, Draganu Božiću, Koordinaciji braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata, Vatrogasnoj zajednici Grada,KUD-u Zora iz Piškorevaca, Radio Đakovu, Novom Radiju, Ljekarnama Đakovo, Tamburaškom sastavu Đerdani, te posthumno Boži Blaževiću i Zdravki Dean.
  Prije svečane sjednice delegacija Grada u 9 sati položit će vijenac kod spomenika poginulim braniteljima na Gradskom groblju.
  Istodobno, u Muzeju Đakovštine održat će se etnološka radionica izrade tradicijskih kapa ljelja iz Gorjana, a u 18,30 u katedrali će biti misa za Grad i Domovinu.
  U sklopu programa obilježavanja Dana Grada sutra će se održati i tradicionalna ulična utrka i humanitarni turnir u streljaštvu, a u subotu će u 11 sati u Spomen-muzeju biskupa Josipa Jurja Strossmayera biti otvorena izložba slika Nedjeljka Čubeka, dok će se u Hrvatskom domu od 10 sati održavati kreativna radionica i igrokaz “Odjeća čini čovjeka – Neobičan intervju” Kreative za kulturu – Dramske sekcije KUD-a Sklad.
  U 18 sati na korzu počinje akcija “Dobro je činiti dobro”.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog