Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vijećnici sutra odlučuju o Strategiji kulturnog razvoja i gradskim priznanjima

  Prijedlog strategije kulturnog razvitka Grada do 2020. godine – središnja je točka dnevnog reda sutrašnje sjednice Gradskog vijeća na kojoj će vijećnici odlučivati i o dodjeli javnih priznanja Grada.
  Za Godišnju nagradu predloženi su Dubravko Ferger, Silvija Butković, Univerzal, Udruga za psihosocijalne potrebe Amadea i Zajednica športskih udruga Grada, dok su za Povelju zahvalnosti predloženi Božo Blažević i Zdravka Dean, oboje posthumno, zatim monsinjor Luka Strgar, Stjepan Nađ, Dragan Božić, Koordinacija braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata, Vatrogasna zajednica Grada, KUD Zora Piškorevci, Radio Đakovo, Novi Radio, Ljekarne Đakovo i Tamburaški sastav Đerdani.
  Vijećnici će razmotriti i izvješće o izvršenju proračuna za 2014. godinu, kao i prijedlog odluke o uspostavljanju suradnje i prijateljstva između Grada Đakova i Općine Ravne na Koroškem u Sloveniji.
  Na dnevnom redu je i odluka o izradi izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana, kao i sufinanciranje nabave komunalne opreme, odnosno kanti za sakupljanje komunalnog otpada na području grada.
  Sjednica će početi pitanjima i prijedlozima vijećnika u 9 sati.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog