Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U vrtu pronašla minobacačku granatu

  Jučer u poslijepodnevnim satima, prilikom okopavanja vrta u Ulici braće Radića u Strizivojni, građanka je pronašla minobacačku granatu. Na mjesta pronalaska izišli su policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu, koji su izuzeli granatu.
  Policija podsjeća građane da je još uvijek u tijeku akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“. Prema Zakonu o oružju, oružje se može predati uvijek, a protiv osobe koja ga dragovoljno predaje neće se pokretati kazneni niti prekršajni postupak.
  Policija poziva i apelira na sve građane, koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji. No, građane se poziva da ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o svojoj nakani predaje obavijeste na broj 192 ili najbližu policijsku postaju. Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog