Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Bit će zasađeno 15.000 sadnica cvijeća

  “Sukladno programu održavanja komunalne infrastrukture koje je usvojilo Gradsko vijeće za 2015. godinu Univerzal intenzivno radi na proljetnom uređenju grada”, navodi se u priopćenju predsjednika Gradskog vijeća Gorana Solde.
  “Temeljito je očišćena i obojena te je u pogon puštena fontana na kružnom toku na Trgu dr. Franje Tuđmana. Druga gradska fontana, na kružnom toku kod Malog parka još ne radi i suhog je korita zbog pokvarene pumpe. Iako je i ta fontana u isto vrijeme bila potpuno pripremljena, utvrđeno je da je njena pumpa neispravna, pa je poslana na servisiranje. Kvar je Grad prijavio osiguravajućem društvu kako bi se pokrio trošak popravka ili, ne bude li se mogla popraviti, trošak nabave nove pumpe”, pojašnjava u priopćenju Soldo.
  Navodi također da je uz pojačanu proljetnu akciju održavanja, orezivanja te sadnju novog drveća započela košnja trave i održavanje javnih gradskih površina.
  “Na čak stotinjak adresa u gradu, u sklopu proljetnoga tretiranja listopadnog i zimzelenog drveća, orezana su ili uklonjena stabla koja su se sasušila te posađena nova”, navodi se na kraju Soldina priopćenja uz najavu da će se, čim se stabiliziraju vremenske prilike, na javnim površinama posaditi cvijeće, a za to je naručeno 15.000 sadnica, od kojih će dio biti zasađen i u prigradskim naseljima.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog