Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prohladni preduskrsni ugođaj na korzu

  Zeko na korzu Prohladno vrijeme donekle je pokvarilo današnji preduskrsni ugođaj na korzu gdje su druženje s građanima i prigodno darivanje organizirale brojne đakovačke političke stranke.

  Omiljeni cvijet Ane Rukavine Socijaldemokratski forum žena SDP-a organizirao je na korzu humanitarnu akciju “Omiljeni cvijet Ane Rukavine”, odnosno prodaju tulipana. Sav prihod bit će uplaćen u korist Zaklade Ane Rukavine i iskorišten za proširenje Registra dobrovoljnih darivatelja matičnih stanica u koji je dosad upisano 47.606 darivatelja. Zahvaljujući proširenom Registru, ali i velikoj želji i viziji bivše novinarke Vjesnika i dobrih ljudi koji su odlučili dati djelić sebe kako bi pomogli onima kojima je to najpotrebnije, šansu za život dobilo je 39 osoba, navodi se u priopćenju Gordane Stjepanović, predsjednice đakovačkog Socijaldemokratskog foruma žena.

  Tijekom uskrsnih blagdana đakovački ugostiteljski objekti mogu raditi do 2 sata iza ponoći, odlučio je gradonačelnik Zoran Vinković.

  Zbog uskrsnih blagdana očekuje se pojačan promet, pa iz policije pozivaju na dodatni oprez. Isto tako, policija će provoditi i akciju “Blagdani bez alkohola”, odnosno pojačnu kontrolu alkoholiziranosti vozača.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog