Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Iz Đakova krenuli 7. Dani vina i turizma

  Nakon Trnave, gdje je sinoć predstavljena vinsko-turistička cesta Zlatarevac, 7. Dani vina i turizma Osječko-baranjske županije službeno su svoj jednomjesečni hod po županiji započeli danas u Đakovu gdje je održan Uskrsni gastrofest, na kojemu je svoje proizvode ponudilo pedesetak obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i drugih subjekata iz ove regije.
  Manifestaciju su zajednički otvorili župan Vladimir Šišljagić i gradonačelnik Zoran Vinković, a program je upotpunio nastup KUD-a Kuševac.
  U sklopu programa obavljeno je i ocjenjivanje kulinovih seka na koje su pristigla 32 uzorka članova đakovačke Udruge kulinara. Pehar vicešampiona osvojio je Ivica Jukić iz Vrbice, dok je šampionski pehar za najbolju kulinovu seku osvojio Stanko Josipović iz Koritne.
  U 17 sati, također na korzu, uz prigodni glazbeni program održat će se Wine tour večer na kojoj će se predstaviti 12 vinogorja Osječko-baranjske županije, Udruga kulinara i proizvođači sira.
  Dio programa ovogodišnjih Sedmih dana vina i turizma je i 20. folklorna manifestacija “U Budrovci, na Nedilju bilu”, koja počinje večeras u 19 sati u Društvenom domu u Budrovcima, a nastavlja se u nedjelju u 11 sati u tamošnjoj crkvi svetog Nikole biskupa 13. s11140233_807957329274541_6778797047319257516_nmotrom pučkog crkvenog pjevanja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog