Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pozitivno poslovanje RĐ

  Danas je održana Skupština Radio Đakova na kojoj je Mirjana Adrić, kako se navodi u priopćenju, kao uprava Društva, izvijestila o poslovanju u 2014. godini.
  Kao i sve prethodne godine, Društvo je godinu završilo s pozitivnim rezultatom, odnosno ostvarenom dobiti, nešto manjom nego ranijih godina
  “Unatoč nešto manjim prihodima, Društvo je uredno izvršavalo svoje obveze prema zaposlenicima, dobavljačima kao i plaćanju obveznih poreza. Razlog tome je razborito vođenje Društva i povlačenje određenih poteza i donošenje odluka koje nisu uvijek “popularne” i rado prihvaćene”, navodi se u priopćenju.
  “Imajući u vidu gospodarsko okruženje, Grad u kojem se svaki dan nešto zatvara, iz kojeg se odlazi, moramo biti i jesmo zadovoljni ovim rezultatom, pogotovo ako se usporedimo s medijima iz okruženja koji uglavnom godinu završavaju negativno, a neki čak vraćaju i koncesije”, ističe se u priopćenju Uprave Radio Đakova.
  “Isto tako, treba biti svjestan i novog vremena, novih tehnologija i nove širine marketinških mogućnosti, stoga je jako bitno biti realan, na vrijeme prepoznati trenutak i smjestiti se, odnosno pozicionirati tamo gdje ti je i stvarno mjesto”, konstatira u svom priopćenju Mirjana Adrić.
  “Radio nekad i sad nije isto, uostalom, kao i svi drugi mediji, a i ostale djelatnosti”, navodi se na kraju priopćenja, z zahvalu svim poslovnim partnerima koji su koristili usluge Radio Đakova i na taj način kreirali pozitivni poslovni rezultat, uz poziv da to čine i u ovoj godini.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog