Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dovršiti započete investicije

  Župan Vladimir Šišljagić posjetio je danas Općinu Strizivojna sa čijim je čelnicima razgovarao o aktualnom stanju i planovima.
  Kao prioritet načelnik Mijo Raguž istaknuo je daljnju izgradnju i razvoj Poduzetničke zone za čiji dovršetak trebaju još znatna financijska sredstva. Naime, u zonu, kako se čulo na sastanku upravo ulazi investitor koji je s Općinom potpisao ugovor na temelju kojega će u sljedećih pet godina uložiti između deset i 12 milijuna kuna, te zaposliti do 30 ljudi.
  Županija će, kako je istaknuto, pomoći pri izgradnji i razvoju zone, kao i dovršetka doma DVD-a, a kao važna investicija istaknuta je i izgradnja kolektorske mreže čiji je veći dio, kako je rečeno, završen. Preostalo je oko šest kilometara za izgradnju, za što je potrebno između pet i šest milijuna kuna, kao i pročistač koji je, zajedno s Općinom Vrpolje, nominiran za sredstva CEB programa.
  Bilo je riječi i o izgradnji toplovoda, odnosno korištenju toplinske energije iz kogeneracijskog postrojenja tvrtke Strizivojna Hrast za javne ustanove, za što postoji projekt i građevinska dozvola, ali nedostaje 4 milijuna kuna.
  Na sastanku je najavljena i izrada projekta za izgradnju dječjeg vrtića koji bi se gradio između škole i općinske zgrade.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog