Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovački izviđači aktivno dočekali proljeće

  Ovog vikenda đakovački izviđači sudjelovali su na dvije vrlo važne aktivnosti, doznajemo od načelnika odreda Ariana Čavale.
  U subotu je, povodom Međunarodnog dana voda, održan poludnevni izlet s edukativnim radionicama na jezeru Jošava, a riječ je o još jednoj suradnji Odreda izviđača „Klasje“ i Turističke zajednice kojima se priključio i Caffe bar „Jošava“, ističe Čavala.
  “Cilj izlet bio je najmlađim uzrastima izviđačke organizacije približiti važnost i vrijednost vode u ljudskom životu te sve probleme koje nastaju njenim nepotrebnim korištenjem i zagađenjem”, navodi načelnik odreda.
  izvidjaci papucki jaglaci U nedjelju su đakovački izviđači bili u Velikoj na akciji „Papučki jaglaci“ – tradicionalnoj planinarskoj aktivnosti koja se ove godine održala po trideset i treći put u organizaciji Hrvatskog planinarskog društva „Sokolovac“ iz Požege.
  Osim druženja, svi sudionici imali su priliku krenuti na tri i pol sata dugu šetnju kroz šumu do vrha Lapjak (667 m), preko Tauberovih stijena do ostataka Veličkoga grada. Na akciji je sudjelovalo oko 200 izviđača iz cijele Slavonije i Baranje.
  Razlog velikom odazivu izviđačkih jedinica na ovu aktivnost je i podrška nedavno osnovanom odredu izviđača „Jozo Koutni“ iz Požege.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog