Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinković: “Lažna briga tzv. novog HDZ-a”

  “Totalnim budalaštinama” nazvao je gradonačelnik Zoran Vinković jučerašnje tvrdnje đakovačkog HDZ-a da je zatvaranjem rodilišta kupio svoj zastupnički mandat, te da to sada ponovo čini “svojom neaktivnošću oko pripajanja Ljekarne”. Uzvratio im je optužbom da je riječ o lažnoj brizi za Đakovo, za Ljekarnu i djelatnike.
  Podsjetio je da je rodilište zatvorila inspekcija Ministarstva zdravstva za vrijeme HDZ-ove vlasti, ali i na ukidanje pravnog statusa ostalih ustanova; Ergele, suda, hitne, Doma zdravlja, škola….
  “Sve je to djelo HDZ-a”, podsjeća gradonačelnik Vinković ističući kako ovaj “novi HDZ” želi prodati priču građanima da nema veze s onim HDZ-om koji je to podržavao.
  “Sve su to oni napravili i sada se žele prikazati u jednom novom svjetlu, zaštiti Ljekarnu , brinuti se o gradu, a to, draga gospodo iz HDZ-a, jednostavno ne može proći jer ljudi znaju i tko ste i što ste”, zaključuje Vinković ponavljajući stav da Grad u ovome trenutku ne može, bez podrobne analize i relevantnih pokazatelja, preuzeti Ljekarnu.
  Pozvavši HDZ da predloži konkretne prijedloge i da, kako je rekao, prestane lagati građane, Vinković je podsjetio i na peticiju “Đakovčanin po rođenju” koju su, kako je konstatirao, potpisale sve političke stranke, osim HDZ-a, te da je to pokazatelj njihove brige za Đakovo.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog