Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sporazum o oprostu duga i u većini gradova i općina OBŽ

  Potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić potpisala je danas u Osijeku s gradonačelnicima i načelnicima s područja Osječko-baranjske županije  Sporazum o mjerama za ublažavanje financijskih teškoća određenog dijela građana koji su ovršenici u postupcima prisilne naplate tražbina male vrijednosti na novčanim sredstvima.
  Tom prigodom ministrica Opačić istaknula je kako brojka socijalno ugroženih u Osječko – baranjskoj županiji dovoljno govori o stanju u ovom dijelu Hrvatske.
  “Nadam se da će ovo doista biti novi početak za jedan broj građana Osječko – baranjske županije zbog toga što mislim da je ovdje dosta teška ekonomska i socijalna situacija. Ako kažem podatak da u županiji 13 i pol tisuća ljudi koristi socijalne naknade, mislim da sam vam dovoljno rekla,” kazala je ministrica. 
  Vinkovic o sporzumu o oprostu duga Među potpisnicima je bio i đakovački gradonačelnik Zoran Vinković koji ističe da je Grad Đakovo i dosad kroz razne mjere pomagao onim najugroženijima. Pojasnio je da se Sporazum odnosi samo na dugovanja prema Gradu, te da zainteresirani trebaju provjeriti u Fini ispunjavaju li uvjete, te onda se obratiti gradskim službama.
  Dosad je, kako ističe gradonačelnik Vinković, bilo tek nekoliko upita, pa se očekuje da neće biti nekog velikog zanimanja za ovu mjeru.

  Foto:Radio Osijek i RĐ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog