Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Snijeg urušio krovište u Piškorevcima

  Snijeg koji je jučer počeo padati i u Slavoniji, a u đakovačkom meteorološkom mjernom centru izmjereno ga je 25 centimetara, pričinjava sve više problema.
  Pod težinom snijega urušilo se krovište pomoćnih prostorija u Piškorevcima u Ulici Josipa Jurja Strossmayera 198, izvijestio nas je Zlatko Mezeiji, predsjednik Vijeća Mjesnog odbora.
  Srećom, nitko nije stradao. U objektu je stanovao korisnik socijalne pomoći, pa će, kako ističe Mezeji, biti potrebno pronaći rješenje, te sanirati objekt kada to dopuste vremenske prilike.
  Zbog otežalog snijega posla su imali i đakovački vatrogasci koji su uklanjali porušena stabla., doznajemo od zapovjednika Ivana Klemena.

  U proteklih dvadesetak sati evidentirnao je nekoliko prometnih nezgoda, odnosno slijetanja i kvrcavica, srećom vez ozbiljnijih posljedica.
  Na većini prometnica ima ugaženog snijega, na nekim dionicama i leda, pa je, i uz zimsku opremu, potreban dodatni oprez u prometu, upozoravaju iz policije.
  Sve ekipe Zimske služba Cetinga i Univerzala su na terenu, čiste se prometnice, pluže se i posipaju solju.
  Zasad nema ozbiljnijih problema u opskrbi električnom energijom iako je bilo nekoliko kraćihz prekida na području Budrovaca, Piškorevaca i Strizivojne.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog