Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mirela Holy: “Slavonija je najveća žrtva teške ekonomske situacije”

   

  “Na pad popularnosti OraHa utjecala je podrška predsjedničkom kandidatu Ivi Josipoviću, izloženost višemjesečnom medijskom podmetanju, nedovoljno kvalitetan rad na terenu, te percepcija ORaHa kao elitističke stranke”, istaknula je na obilježavanju prve godišnjice djelovanja stranke u Đakovu Mirela Holy. Najavila je intenzivniji rad, posebno u Slavoniji koja je, kako je ocijenila, najveća žrtva teške gospodarske situacije u zemlji.
  “Slavonija je regija koja ima jako puno potencijala za održivi razvoj, ali je na žalost regija koja je najveća žrtva teške ekonomske situacije koja već cijeli niz godina muči Hrvatsku . Jako veliki broj mladih ljudi iz Slavonije mora nažalost otići vani jer nije u stanju tu pronaći posao i ostvariti minimalne egzistencijalne preduvjete što smatramo sramotnim zato što se radi o području koje je bogato i sa prirodnim resursima, a tu je jako veliki potencijal za razvoj poljoprivrede, odnosno održivih oblika poljoprivrede”, konstatirala je Holy.

  OraH prostorije
  OraH će, kako je najavila predsjednica Mirela Holy, samostalno na predstojeće parlamentarne izbore.
  “SDP, nažalost, u velikom dijelu nije držao do svoje riječi, do svog programa i mi nemamo razloga vjerovati da bi se u budućnosti ponašao drugačije, posebno kada je riječ o gospodarstvu, što je građanima i najvažnije. Ova vlada nije, nažalost, vodila nimalo drugačiju politiku od prethodnih HDZ-ovih vlada. Dakle, ista nesklonost prema reformi javne uprave, pravosuđa, teritorijalnog ustrojstva Hrvatske, a bez tih reformi Hrvatska nema apsolutno nikakvu šansu da postane ekonomski uspješna zemlja”, zaključila je Holy.
  Godišnjica djelovanja Oraha u Đakovu obilježena je i otvorenjem prostorija stranke u Ulici bana Emerika Derenčina 4 gdje je održana i konferencija na novinare na kojoj su govorili i potpredsjednik i OraH-ov eu-parlamentarac Darov Škrlec, te potpredsjednica Božana Zadro.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog