Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Raspad đakovačkih laburista

  Nikola Lelas i Sanja Katić, vijećnici u Gradskom Vijeću Grada Đakova uputili su priopćenje u kojem ističu da kao predsjednik i tajnica đakovačkog ogranka Hrvatskih laburista –Stranke rada podnose ostavku na sve stranačke funkcije te istupaju iz članstva stranke.
  “Razlog istupanja je neslaganje sa smjerom i političkim djelovanjem stranke, a što je kulminiralo izborom novog-starog rukovodstva na nedavno održanom izbornom Saboru stranke ,koje je jasno i nedvosmisleno najavilo da nastavljaju istim smjerom što smatramo pogubnim za stranku,” navodi se u priopćenju.
  “Sva naša nastojanja da se stranka jasno i nedvosmisleno profilira kao ona snaga koja će zastupati najslabije u ovom društvu nisu urodila plodom, a posljedica toga je i istupanje iz stranke predsjednika i tajnika podružnice Osječko-baranjske županije i predsjednika većine ogranaka u županiji i sva tri vijećnika u županijskoj skupštini,” stoji u priopćenju Nikole Lelasa i Sanje Katić uz konstataciju da su se njihovom ostavkom stekli uvjeti za raspuštanje ogranka Đakovo. Navode također da je spremnost za izlazak iz stranke najavila “velika većina članova”.
  Rad u Gradskom vijeću nastavljaju kao nezavisni vijećnici.

  Foto: Arhiva RĐ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog