Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Čačić: “HNS-u ne odgovaraju raniji parlamentarni izbori”

  cacic «Iako se o tome spekulira i iako bi to i odgovaralo Milanoviću, teško je očekivati parlamentarne izbore prije isteka punog mandata jer to ne ide na ruku koalicijskom partneru HNS-u čiji rejting je izuzetno loš i kome je ovo posljednje sudjelovanje u izvršnoj vlasti», ocijenio je u kraćem razgovoru za Radio Đakovo Radimir Čačić koji je bio nazočan na osnivačkoj skupštini Gradske organizacije Narodne stranke Reformisti.
  Čačić smatra da se ništa bitno neće događati u ovoj izbornoj godini, te da je Milanovićeva Vlada propustila priliku povući ključne reformske poteze kojih je, kako je naglasio, bilo u prvoj godini mandata, odnosno dok je on bio dio te Vlade.
  «Podržavam mjeru oprosta duga, ali to nije ključni reformski potez, a sada se ni neće poduzimati takve mjere jer su nepopularne u izbornoj godini», zaključio je Čačić istaknuvši da je njegova stranka spremna na postizborne koalicije, odnosno sudjelovanje u vlasti. U sljedećem razdoblju najavljuje intenzivniji rad kako bi podigao rejting stranke i u ostalim područjima Hrvatske.
  Na izbornoj skupštini đakovačkih reformista za predsjednika je izabran Ivan Goran Obrubić, dopredsjednici su Vedran Goreta i Damir Bosak, a tajnik je Hrvoje Jović

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog