Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Hrg na obnoviteljskoj skupštini đakovačkog HSS-a

  pongrac kaselj hrg
  «Ministre, kad će poticaji?, zapitali su na konferenciji za novinare u Đakovu čelnici HSS-a ocijenivši da vlast ne zna što radi. Predsjednik i saborski zastupnik HSS-a Branko Hrg konstatirao je da je ruralni prostor diskriminiran iako predstavlja za gospodarski razvoj najpotentnije područje.
  «Seljak je oštećen, uništen, blokiran, kao što je blokirana i država», naglasio je Hrg založivši se za konsenzus o dva temeljna zakona; Zakona o poljoprivredi i Zakona o državnom poljoprivrednom zemljištu.
  «Usko stranačke igre i namještanja donose zlo slabijima, a to su obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja trebaju biti temelj razvoja», naglasio je Hrg dodavši da se poljoprivreda mora definirati kao strateška grana.
  Upozorava da će veliki sustavi, odnosno igrači, pobrati sredstva ruralnog razvoja, te se založio za kriterij domicilnost pri dodjeli zemlje.
  Čelnici HSS-a bili su nazočni izbornoj, odnsono, kako je konstatirao Hrg, “obnoviteljskoj skupštini đakovačkog HSS-a” na kojoj je za predsjednika izabran Mile Kaselj, potpredsjednici su Slavko Rajić i Slavko Ivančić, donedavni članovi HDZ-a.
  Novoizabrani predsjednik Kaselj najavio je da će HSS biti servis obrtnicima i gospodarstvenicima, te upozorio na zaostajanje Đakova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog