Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • 8. tjedan psihologije u Đakovu

  Sljedeći tjedan i u Đakovu će biti u znaku psihologije. Naime, od 16. do 22. veljače u Hrvatskoj se obilježava 8. tjedan psihologije kojemu su se raznolikim programom pridružile i đakovačke psihologinje Maja Galić, Josipa Hardi, Ivana Sadaić, Ljilja Runje i Marija Novoselić.
  U osnovnim i srednjim školama u kojima su uposlene đakovačke psihologinje pripremaju radionice sa zanimljivim temama koje bi mogle zanimati mlade. Osim upoznavanja s psihologijom i zanimanjem školskog psihologa, predviđene su radionice o upoznavanju vlastitih vještina, upoznavanju sebe, o ljubavi i vezama, o ponašanju na društvenim mrežama…
  Osim za učenike, predviđena su i predavanja i radionice za širu javnost, pa će se tako radionica za roditelje, učitelje i odgajatelja pod nazivom “Kako biti pozitivan primjer djeci” održati u srijedu, 18. veljače u 18 sati u OŠ J. A. Ćolnića, a predavanje „Pozitivna psihologija u svakodnevnom životu“ u petak, 20. veljače u 18 sati u Gradskoj knjižnici.
  Cilj svih tih aktivnosti je popularizirati psihologiju i potaknuti javnost na sudjelovanje i razmišljanje o važnosti psihologije u svakodnevnom životu, te doprinijeti javnim i kulturnim događanjima u našem Đakovu, ističe psihologinja Marija Novoselić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog