Friend Links

• Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Otvoreno pismo majke poginulog branitelja predsjedniku Josipoviću

Uoči drugog kruga predsjedničkih izbora otvorenim pismom predsjedniku Ivi Josipoviću, koje je napisala još 19. studenoga prošle godine, odnosno nakon obilježavanja vukovarske tragedije, obratila se Jelka Trbara, majka poginulog hrvatskog branitelja iz Đakova.
    “Kao majku poginulog hrvatskog branitelja jako su me zaboljele vaše riječi: “Hrvatska je pobijedila, pa pitam koja Hrvatska i koga je to Hrvatska pobijedila.
    Vi kao predsjednik države Hrvatske bi morali znati da prava Hrvatska potječe od Vukovara. Da nije bilo Vukovara i naših poginulih branitelja, naših invalida koji sjede na ovoj hladnoći i nas roditelja koji smo izrodili sve naše branitelje ne bi bilo ove Hrvatske”, poručuje u svom pismu Jelka Trbara uz konstataciju da “prava Hrvatska i pravi Hrvati su odali počast svim žrtvama Domovinskog rata ne samo hodanjem u koloni, ne samo polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća; pravi Hrvati su prisustvovali na svetoj misi za sve naše poginule hrvatske branitelje i za naše invalide i za naše neprijatelje”. To je Hrvatska i takva će i ostati”, poručuje predsjedniku Josipoviću Jelka Trbara, majka poginulog hrvatskog branitelja.

Komentirajte

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *