Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mato Rajič uvodi Hrvatsku konzervativnu stranku u Gradsko vijeće

  Na gradskoj političkoj sceni niknula je nova stranka. U velikoj vijećnici grada Đakova jučer je, naime, održana osnivačka skupština Hrvatske konzervativne stranke za grad Đakovo. Stranku su osnovali bivši članovi HSP AS Đakovo, koji su ujedno jedni od osnivača HKS- a na državnoj razini.
  Hrvatska konzervativna stranka je nova opcija na političkoj desnici, a u Đakovu će biti zastupljena i u Gradskom vijeću jer je novoizabrani predsjednik Mato Rajič ujedno i gradski vijećnik, ističe se u priopćenju.
  Za dopredsjednike su izabrani Luka Pavličić i Martina Lipar, za tajnicu Ivana Rajič Počijak, ostali članovi izvršnog odbora su Adam Kajba, Dražen Namestnik,Vedran Lovrić, Andrija Bošković te Luka Krajina.
  „Program HKS- a počiva na tradicionalizmu i obiteljskim vrijednostima, a ekonomski na smanjenju poreznih nameta i obrtništvu te malom i srednjem poduzetništvu kao temelju napretka“ – navode se riječi predsjednika Mate Rajiča, koji je najavio i da će „konzervativci“ i dalje biti oporba u Gradskom vijeću grada Đakova, kao što su bili i kod donošenja prethodna dva gradska proračuna.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog