Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovački nadbiskupi čestitali novoj predsjednici

  Đakovačko-osječki nadbiskup mons. Đuro Hranić te nadbiskup u miru mons. Marin Srakić uputili su 12. siječnja čestitku novoizabranoj predsjednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović, objavio je Nadbiskupijski tiskovni ured.
  “Svjesni smo da će časna, no nimalo laka, predsjednička služba zahtijevati od Vas mnogo snage, pronicljivosti i mudrosti, hrabrosti i žrtve… Posebno smo zapazili Vašu želju i spremnost da upoznate stvarne probleme koji pritišću pojedince i zajednice u našem hrvatskome društvu te da upravo prema tim problemima usmjerite skrb i napore svoje buduće predsjedničke službe”, navodi se, između ostaloga, u čestitki, uz želju da nova predsjednica uspije, kako se navodi, “doprinijeti da u Hrvatskoj poraste ozračje optimizma, otvorenosti, dijaloga i suradnje, te iskrenoga ponosa i ljubavi prema hrvatskome narodu i domovini”.
  Đakovački nadbiskupi u svojoj čestitki Kolindi Grabar Kitarović podsjećaju da se u godini u kojoj ona preuzima službu predsjednice Republike Hrvatske “navršava 200. obljetnica rođenja velikoga biskupa Josipa Jurja Strossmayera koji je iznad glavnoga ulaza u svoju katedralu u Đakovu dao napisati riječi posvete: ‘Slozi i ljubavi naroda moga!’
  Želimo, poštovana Predsjednice, da to bude i Vaš put na kojem ćete predstavljati i usmjeravati Republiku Hrvatsku u današnjim okolnostima života i razvoja suvremenoga svijeta”, navodi se u čestitki đakovačkih nadbiskupa novoizabranoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović.

  Foto: NTU/AB

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog