Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Veterinarskoj stanici nagrada “Rođendanske radijske jelke”.

  Veterinarska stanica Đakovo pobjednik je nagradne igre “Rođendanska radijska jelka” – kojom je Radio Đakovo, sa svojim poslovnim partnerima, obilježio 53. obljetnicu djelovanja.
  Veterinarskoj stanici pripala je nagrada -marketinški paket za sljedeću godinu.
  “Super…, što mi znači…? U prvom redu iznenađenje, …i hvala Radio Đakovu, svim djelatnicima, počevši od direktorice gospođe Mirjane Adrić… Zahvaljujem se u svoje osobno ime i u ime svojih djelatnika, to mi je stvarno iznenađenje jer Veterinarska stanica Đakovo nikada nije dobila nagradu niti u jednoj nagradnoj igri. Ovo je, i pored teške ukupne situacije u Slavoniji i cijeloj Hrvatskoj, šlag na kraju jedne uspješne godine za Veterinarsku stanicu. Mi smo s pomlađenim snagama uspjeli privesti godinu kraju”, prva je reakcija ugodno iznenađenog direktora Ante Strmotića.
  I pored teške gospodarske situacije, koja je obilježila i 2014. godinu, direktor Veterinarske stanice Đakovo ipak vjeruje da će sljedeća biti bolja.
  “Ja se toplo nadam i iskreno vjerujem u boljitak, da će 2015. godina biti uspješnija nego 2014. i da će konačno optimizam nadvladati recesiju koja vlada već godinama, te da će sljedeća godina biti sretna za sve građane Hrvatske, a napose Slavonije i Đakova”, optimističan je direktor Veterinarske stanice Ante Strmotić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog