Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mir, radost, nada i optimizam – želje za 2015.

  Kao i većina građana u Hrvatskoj, najveći broj Đakovčana Novu će godinu dočekati u krugu obitelji. Oni tek hrabriji oko ponoći će izići na korzo gdje se i ove godine organizira doček na otvorenom. Program počinje u 22,30, a nastupit će Nova banda i Sirius. Točno u ponoć, čestitku će uputiti gradonačelnik Zoran Vinković, a i ove će godine prve minute 2015. obilježiti vatromet.
  Doček Nove godine na korzu izravno će prenositi naš radio.
  Za one koji nisu u mogućnosti doći!! Doček Nove Godine iz Đakova UŽIVO možete pratiti i na sljedećim linkovima:
  http://www.ebsw.hr/player/
  http://www.ebsw.hr/player2/
  http://www.ebsw.hr/android/
  http://www.ebsw.hr/androidHD/
  http://www.ebsw.hr/iphone/
  http://www.ebsw.hr/iphoneHD/
  Osim na korzu, doček Nove godine organizira se i zatvorenom, odnosno svatovskim dvoranama, restoranima i kafićima.
  Oni željni mira i tišine, Novu godinu mogu dočekati i u samostanskoj crkvi gdje u 23 sata počinje misa koju će predvoditi karmelićanin Đani Kordić.
  A, upravo mir, radost, nada i optimizam – želje su gradonačelnika Zorana Vinkovića koje je uputio svojim sugrađanima u novogodišnjoj čestitki.
  “Vjerovati u bolje sutra nužno je kako bismo nadvladali trenutne probleme s kojima se svatko od nas susreće. Bez tih nadanja, bez želje za promjenom na bolje naš život ne bi imao smisla, ne bi imao cilj.
  Godina koja je pred nama, zasigurno će donijeti brojne uspone i padove, ponekad i razočarenja, ali svi zajedno moramo se potruditi kako bi 2015. godina u konačnici bila uspješnija od ove koju ispraćamo”, ističe se u čestitki gradonačelnika Vinkovića uz želju svima za zdravlje, sreću i osobno zadovoljstvo, ali i da sljedeća godina “bude godina novog rasta i razvoja našega grada”.
  “Neka Nova, 2015. godina, pruži više nego sve godine dosada i neka vam bude puna zdravlja, vedrine i radosti uz želju da zajedničkim marljivim radom, znanjem i samopouzdanjem stvorimo preduvjete za veće blagostanje i bolji život u našem Gradu i našoj Domovini”, poručuje gradonačelnik Zoran Vinković u novogodišnjoj čestitki.
  Već tradicionalno uoči Silvestarske noći policija upozorava na potencijalne opasnosti od uporabe pirotehničkih sredstava i vatrenog oružja. Upozorava se na to i kroz operativnu akciju “Mir i dobro” koja traje od 15. prosinca ove do 8. siječnja 2015. godine.
  Policija upozorava i na moguće posljedice upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog