Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Učenici Strukovne škole u EU-parlamentu u Strasbourgu

  EU PARLAMENTUčenici Srednje strukovne škole Antuna Horvata, njih 24 iz trećeg razreda – računalnih tehničara, putuju u Strasbourg gdje će imati prigodu upoznati se s radom Europskog parlamenta. Nagrada je to za rad učenika Mislava Petričevića i Luke Perića koji su sudjelovali na natječaju “Moje ideje za bolju Europu” u organizaciji Ureda za informiranje Europskog parlamenta. To je službeno prednatjecanje za sudjelovanje u programu “Euroscola” – simulaciji rada zastupnika u Europskom parlamentu u Strasbourgu.
  Program Euroscola u cijelosti je financiran od strane Europskog parlamenta u visini od 8.000 Eura, a potporu je škola dobila i od Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta.
  Učenici i mentori sudjelovat će u cjelodnevnom programu u Europskom parlamentu koji započinje sutra u 8.00 sati plenarnim izlaganjem na kojem će predstaviti svoju školu, Đakovo, Županiju  i Republiku Hrvatsku.
  Nakon toga će biti podijeljeni u šest radnih skupina gdje će se baviti s jednom od važnih tema: okoliš i obnovljiva energija, sloboda informiranja i građanska kultura, borba protiv rasipanja hrane, budućnost Europe, migracije i integracija te zapošljavanje mladih.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog