Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Turizam nije samo more i ljeto…”

  U Đakovu je danas potpisan Sporazum o suradnji i sufinanciranju projekta PPS koncepta “Hrvatska 365” za destinaciju Wine Tour Slavonije i Baranje. Sporazum su potpisale sve turističke zajednice s područja Osječko-baranjske županije, a nositelj je Turistička zajednica Grada Đakova.
  Cilj PPS koncepta “Hrvatska 365” je produžiti turističku sezonu na pred i posezonu, odnosno “Doživjeti hrvatsku tijekom cijele godine”, što je i slogan PPS koncepta, pojasnila je Marija Burek, direktorica Turističke zajednice Grada.
  “To je pilot projekt, a u ovoj fazi najvažniji turistički proizvodi ovog dijela Hrvatske su kultura i eno-gastro”, naglasila je Burek dodavši također da se gorjanska ljelja nalazi u vizualnom identitetu HTZ.
  pps 2 Iako je Projekt PPS prvenstveno bio namijenjen morskim destinacijama, uspio je okupiti i zainteresirane subjekte iz kontinentalnog dijela, a to su najbolje iskoristili turistički subjekti iz najistočnijeg dijela Hrvatske, ocijenio je Antonio Sobol, direktor Turističke zajednice Osječko-baranske županije koji tvrdi da je taj projekt okupio gotovo 200 gospodarskih subjekata s ovog područja.
  Razvoj kontinentalnog turizma trebao bi cijeloj Slavoniji i Baranji otvoriti nove mogućnosti za razvoj i nova zapošljavanja, naglasio je gradonačelnik Zoran Vinković.
  “Turizam nije samo Jadransko more i ljetni mjeseci, nego i čitava Hrvatska, posebno Slavonija i Baranja, a pogotovo Đakovo ima što pokazati i ponuditi u turističkoj djelatnosti”, izjavio je Vinković.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog