Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pongrac o potezima “tuđinske Milanovićeve vlasti” u poljoprivredi

  Polaganjem vijenca kod biste Stjepana Radića i đakovački HSS priključio se obilježavanju 110. obljetnice te stranke. Tim povodom održana je i konferencija za novinare na kojoj je Zvonko Pongrac, predsjednik Županijske organizacije, koji je odnedavno i povjerenik đakovačkog HSS, pojasnio razloge raspušanja te stranke.
  Naime, đakovački HSS već duže vrijeme proživljava krizu koja je kulminirala ostavkom dosadašnjeg predsjednik Zdravka Horjana, pojasnio je Pongrac istaknuvši da je HSS u Đakovu dio vladajuće većine.
  “Naš vijećnik Eberhardt u Gradskom vijeću dio je većine, u vlasti je, dao je podršku reprogramu dugoročnog kredita što smatramo dobrim potezom jer je to bio jedini spas za Grad Đakovo kako bi se izvukao iz svih problema. Podržavamo odluku našeg vijećnika i sada smo u vlasti”, konstatirao je Pongrac.
  vijenac za radicaIzbornu skupštinu đakovačkog HSS-a Pongrac najavljuje za kraj siječnja sljedeće godine kada će se izabrati novo čelništvo, a do tada se razgovori obavljaju s mladih, obrazovanim i dosad neeksponiranim osobama koji bi trebali “vratiti staru slavu HSS-u” što će, kako priznaje Pongrac, biti jako teško.
  Govoreći o aktualnom stanju u zemlji Pongrac se, parafrazirajući staru Radićevu izjavu, posebno kritički osvrnuo na poteze, kako ju je nazvao, “tuđinske Milanovićeve vlasti” u poljoprivredi, te je konstatirao da se uništava seljake, a pogoduje velikim proizvođačima.
  “Točno se tako ponašaju prema selu, selo nam propada, ljudi se iseljavaju, u manjim sredinama svaka četvrta kuća nam je prazna…., ne znamo kamo to vodi…, nema zemlje za poljoprivrednike, sadašnji zakon je protiv njih…”, konstatirao je Pongrac.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog