Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Stečaj Gelija pri kraju

  Stečaj DI Gelija bliži se svome kraju, odnosno, sve je manje imovine za prodaju, doznajemo od stečajnog upravitelja Šime Bošnjaka.
  “Na prethodnoj dražbi prodana je lokacija “Pilana” i “Torpedo”, a prodano je tvrtki H-Abduco, pravnom sljedniku Hypo banke koja je imala razlučno pravo i ona je to uzela za svoja potraživanja koja je imala prema Geliju u iznosu od 24,1 milijun kuna”, pojašnjava Bošnjak.
  Preostale dvije nekretnine naći će se na dražbi koja je zakazana za 16. prosinca u 12 sati na Trgovačkom sudu u Osijeku, a to je zemljište površine 4.858 četvornih metara na lokaciji u Jelačićevoj ulici kod Lidla, čija vrijednost je znatno snižena od početne cijene i iznosi 1,1 milijun kuna, te kuća za odmora u Breznici Đakovačkoj koja se prodaje za 32.000 kuna.
  Stečajni upravitelj Gelija očekuje da će se i te dvije nekretnine prodati jer, kako kaže, za lokaciju u Jelačićevoj bilo je zanimanja i na prethodnoj dražbi, no potencijalni kupci su kasno uplatili jamčevinu, pa sud nije priznao te uplate. Bošnjak, međutim, nije želio otkriti imena zainteresirana dva kupca.
  Prodajom tih preostalih Gelijevih nekretnina bit će okončan stečaj te tvrtke, a od novca će se namiriti dijelom Slatinska banka koja ima razlučno pravo, a od preostalog dijela će se isplatiti radnici, najavljuje stečajni upravitelj Šimo Bošnjak.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog