Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Novi spot Opće Opasnosti

  Jedan od najboljih, a i najdugovječnijih domaćih rock bendova, Opća Opasnost, predstavlja spot za pjesmu “Klaun”. Pjesmu će izvesti na Zagrebačkom festivalu u siječnju, godinu dana nakon što su na istom festivalu pobijedili s pjesmom “Tragovi”.

  Obožavatelje Opće Opasnosti sigurno će obradovati i njihov veliki koncert koji će biti 23. prosinca u sportskoj dvorani Gimnazije u Županji. Na tom koncertu dečki iz Opće Opasnosti će odsvirati svoje velike hitove poput “Jednom kad noć”, “Treba mi nešto jače od sna”, “Rastaviše i nas dvoje” te pjesme s aktualnog albuma “Rocker… to sam ja” među kojima su “Stranci”, “Tragovi”, “Nenapisana stranica” i “To sam ja”. Kao iznenađenje i glavni gost bendu će se na koncertu pridružiti Tony Cetinski te dečki iz Vranca koji su nedavno predstavili svoj prvi album “Laži medene”.

  Ono po čemu je Opća Opasnost dodatno zanimljiva je to što je bend ove godine predstavio, uz brojne hitove, i svoje vlastito pivo – Rocker. Rocker je prvo hrvatsko pivo s potpisom nekog benda, a na taj potez Opću Opasnost nadahnuli su veliki svjetski bendovi kao što su Iron Maiden i AC/DC koji također imaju svoje alkoholno piće.

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=cqdYnImXyVI&feature=youtu.be[/embedyt]

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog