Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Kujundžić upozorava na moguću krađu glasova

  U sklopu kampanje za predsjedničke izbore predsjednički kandidat Milan Kujundžić danas je posjetio Đakovo gdje se na korzu družio s građanima.
  Kao i iz drugih dijelova Hrvatske, i iz Đakova šalje poruku biračima o potrebi “uređenja zemlje, o potrebi poticanja domaće proizvodnje, a ne pogodovanju trgovačkim lobijima, te potrebi zadržavanja mladih u Hrvatskoj kroz projekte i investicije”.
  Kujundžić je ocijenio i sve oštriju retoriku predsjedničkih kandidata napomenuvši da on govori samo istinu.
  “Oni koji se boje istine to nazivaju zaoštravanjem, ja se nikada ne služim lažima i podzemljem, dakle, samo istinom”, izjavio je Kujundžić upozorivši međutim i na moguću krađu glasova zbog čega najavljuje ustavnu tužbu.
  “Događa se nešto strašno u Hrvatskoj, priprema se, iako je ukazivano da je većina izbora dobivena na prevaru, sada opet DIP nije reagirao. Naime, već tjednima upozoravam da se može krađa riješiti dobrim dijelom s uvođenjem rubrike “potpis”. To ništa ne košta, a što sprečava dobrim dijelom fantomske glasače, odnosno krađu glasova. Na to ne pristaju i već su otisnuli formulare bez rubrike potpis i bojim se da će se ponoviti krađa glasova”, upozorio je Kujundžić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog