Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • dr. Milan Kujundžić: “Jedino ja mogu pobijediti Ivu Josipovića”

  Predsjednički kandidat Saveza za Hrvatsku dr. Milan Kujundžić predstavio je danas svoj program u Osijeku, a gostujući u programu Radio Đakova ocijenio je da je Hrvatska na rubu ponora.
  “Hrvatska je uništena u svim segmentima, od gospodarstva, pravosuđa, financija, morala, športa, vidimo što se događa u nogometu, zdravstvo je u dubokoj krizi, i trenutak je ako nešto ne promijenimo mi propadosmo u provaliju bespovratno”, konstatirao je Kujundžić isaknuvši da je lijek za tu situaciju dijalog, uvažavanje, moral, okupljanje onih koji znaju, odnosno rad, a ne strančarenje.
  “Jedino tako Hrvatska može opstati, a njezina djeca ostati u Đakovu, Slavoniji….”, poručio je Kujundžić naglasivši da sve dosadašnje političke nomenklature nisu vodile nacionalnu politiku, neko usku stranačku, pojedinačnu i i grupnu.
  Dr. Milan Kujundžić uvjeren je da jedino on može pobijediti Ivu Josipovića kojemu zamjera da pet godina nije radio ništa i “sada se probudio iz zimskog sna”.
  “Sad bi on nešto mijenjao.., a što to nije radio prije tri godine,… ovo je licemjerno što radi”, zaključuje dr. Kujundžić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog