Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • SDP o ljekarnama: “Đakovačko treba ostati Đakovu i Đakovčanima”

  Gradska organizacija SDP-a Đakovo organizirala je u subotu na gradskom korzu konferenciju za medije radi, kako se navodi u priopćenju, “sramotne odluke vladajućih u Gradu i Županiji da Đakovačke ljekarne koje su samoodržive i posluju pozitivno, preuzme Osijek”
  Podsjećajući da Ljekarne Đakovo imaju tradiciju puno dužu nego Ljekarne Osijek, i to od 1954. godine, saborski zastupnik i predsjednik đakovačkog SDP-a Damir Tomić smatra da je nedopustiva inicijativa za pripajanjem Ljekarni Đakovo Osijeku, te tvrdi da “đakovačko treba ostati Đakovu i Đakovčanima”.
  ljekarne „Činjenice kojima Županija opravdava prijedlog sramotne odluke o pripajanju Ljekarne Đakovo Osijeku su potpuno neutemeljenje“, naglasila je SDP-ova vijećnica u Skupštini Osječko-baranjske županije, Sanja Vargić. Vargić napominje da su Ljekarne Đakovo jedine u Županiji koje se nalaze u vlastitom prostoru, a pojašnjenje o padu prodaje lijekova u Ljekarnama Đakovo za 3% u 2013. godini u odnosu na 2012. godinu, kojim se pripajanje opravdava, je zanemarivo.
  “Ako već gradska vlast nije u stanju zaštititi interese Đakova i Đakovčana, apeliramo na članove Skupštine Osječko-baranjske županije da ne glasaju za ovaj prijedlog”, ističe se u priopćenju đakovačkog SDP-a.(RI)

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog