Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mikulić: “HDZ je protiv dodatnog zaduženja građana”

  Đakovački HDZ protiv je dodatnog zaduženja građana, navodi se u reakciji predsjednika stranke Marina Mikulića na 11. sjednicu Gradskog vijeća na kojoj su vijećnici, kako se navodi u njegovu priopćenju, “izglasali produženje roka otplate kredita i time dodatno zadužili Grad Đakovo za 700.000 kuna”.
  U priopćenju se podsjeća da je Gradsko vijeće 2010. godine donijelo odluku  o zaduživanju kod Hypo Alpe Adria banke Zagreb u iznosu od 17.950,000 kn, te da je taj novac podignut i, kako se upozorova, nenamjenski potrošen.
  Nakon tri godine počeka, dolaskom roka naplate rata kredita, Grad se našao u problemima, ističe se u Mikulićevu priopćenju uz konstataciju da novac nije namjenski potrošen u razvojne projekte koji bi donijeli nove prihode Gradu.
  “Namjenski kredit je podignut za uređenje Strossmayerovog trga i razvojne projekte, a svjedoci smo da spomenuti trg nije obnovljen i uređen te kako nije bilo niti jednog razvojnog projekta do danas”, navodi se u priopćenju uz napomenu da je Gradski odbor HDZ-a bio protiv podizanja kredita, protiv načina trošenja novca tijekom prošlih godina, te da je i danas protiv dodatnog zaduženja Grada koje će na kraju, kako se tvrdi, platiti građani Grada Đakova.
  Uz konstataciju da se u HDZ smatraju opozicijom, Mikulić navodi da je posljednja sjednica Gradskog vijeća razvidno pokazala tko čini poziciju u gradu. (RI)

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog