Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Vukadin: “U Gradu vlada bezvlašće”

    U Đakovu je sinoć održana sjednica Županijskog vijeća Hrvatske stranke prava na kojoj je bilo riječi o radu podružnica i ogranaka, pri čemu su posebno istaknuti problemi na koje se nailazi od strane nekorektne političke konkurencije i to najčešće iz redova vladajućih struktura.
    Skupu je bio nazočan i predsjednik stranke Danijel Srb koji je dao naputke kako prevladati nastale poteškoće i postavio ciljeve u radu podružnica glede predstojećih predsjedničkih i mjesnih izbora. Predsjednik je izvijestio i o radu Saveza za Hrvatsku u kojem i HSP sudjeluje te o događanjima koje poduzima Hrvatska stranka prava kao korektiv državne vlasti.
    Govoreći o stanju na đakovačkoj političkoj sceni naglašeno je kako u gradu vlada bezvlašće i partikularni interesi, a Gradsko vijeće izgleda kao puna vreća rogova u kojoj čak ni izborne koalicije ne funkcioniraju, kao niti predizborna obećanja.
    “Takvo stanje je pogodno tlo za razne manipulacije pojedinaca iz vlasti koji zauzimaju vodeća mjesta u gradu i županiji te primjerice izigravaju koalicijske dogovore i time dodatno slabe izvršnu vlast, a građanstvo sve to plaća”, zaključuje se u priopćenju sa sjednice koje potpisuje predsjednik đakovačke podružnice Tomislav Vukadin.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog