Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • ASBU traži europski model zbrinjavanja otpada

  Povjerenica Akcije slavonsko-baranjskih umirovljenika Kata Katana reagirala je na izjavu gradonačelnika Zorana Vinkovića da je poskupljenje cijene odvoza otpada “mali udar na građane”, te posebno njegovu usporedbu sa strujom vodom i plinom.
  “Gradonačelnik zaboravlja da i na struji, vodi, pa i na plinu, građani mogu makar malo smanjiti ratu potrošnjom, dok za zbrinjavanje otpada nije ostavio ni jednu mogućnost za smanjenje rate, ističe Katana predlažući Univerzalu da mjesečni iznos naplate podjeli s brojem pražnjenja, pa će se, smatra Katana, dobiti rješenje koje bi zadovoljilo umirovljeničku populaciju s niskim primanjima. Na taj način plaćalo bi se po cijeni jednog pražnjenja kante, s tim da bi koncesionar morao voditi mjesečnu evidenciju broja pražnjenja svakog kućanstva i na taj način bi se u potpunosti zadovoljio europski model zbrinjavanja i naplate otpada.
  “Osamdeset posto umirovljenika prazni kantu jednom ili dva puta mjesečno, pa bi si na taj način mogli malo umanjiti ionako visoke namete”, konstatira povjerenica đakovačke Akcije slavonsko-baranjskih umirovljenika Kata Katana najavljujući obraćanje ministru Zmajloviću ukoliko se ne primjeni europski model naplate.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog