Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinković: “Treba znati čitati materijale za GV”

  Na jučerašnju raspravu SDP-ova vijećnika Josipa Matkova o izvršenju proračuna reagirao je danas gradonačelnik Zoran Vinković upozorivši vijećnike da se bolje moraju pripremati za sjednice Vijeća, odnosno temeljitije proučiti materijal koji im se dostavi.
  “Da su dobro proučili taj izvještaj mogli su vidjeti da je na svim pozicijama pola iznosa, dakle, 50 posto izvornog proračuna Grada Đakova, tako je i izvorni plan za pola godine 30,7 milijuna kuna”, poučava čitanju izvješća gradonačelnik Vinković kojega je zapravo na reakciju potaknula primjedba o sredstvima za Đakovačke bušare.
  “Đakovački bušari, koji su vratili ključeva Grada, u ovome polugodišnjem izvještaju su prikazani sa sto tisuća, dakle, pola iznosa od 200 000 kuna koji su planirani u proračunu. Ukupno za Bušare je izdvojeno 192206 kuna, pa je tako gospodinu Matkovu to bilo povećanje od 92,21 posto. Dakle, ukoliko se uzme da je planirano 200 000 Grad je isplatio sve svoje obaveze Za Đakovačke bušare u vremenu kada su oni nastali, a ne sada u drugom dijelu godine”, pojašnjava gradonačelnik.
  Reagirajući i na SDP-ovu inicijativu o uvrštenju rasprave o cijeni odvoza otpada, koju su vijećnici odbili, gradonačelnik Vinković kaže da nema ništa protiv, ali da se ta rasprava proširi i o cijeni vode, plina, električne energije, PDV-u, cijeni hrane, o svemu onome što utječe, kako kaže, na stvarni standard i život građana.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog