Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Učenici iz Piškorevaca osvojili teleskop

  ucenici iz piskorevaca

  Nora Galić i Lorena Nerovčić, učenice Osnovne škole Matija Gubec iz Piškorevaca, dobitnice su posebne nagrade natječaja koji je bio organiziran povodom Svjetskog tjedna svemira. One su za svoju škole osvojile teleskop, doznajemo od učiteljice geografije Tanje Horvat koja je bila inicijatorica obilježavanja Svjetskog tjedna svemira od 4. do 10. listopada.
  “Učenici dodatne skupine iz Geografije odlučili su napraviti jednostavne makete i mobile na temu svemira i Sunčevog sustava, a koristili su različite materijale za izradu poput stiropora, novina, kartona i boja pokazavaši na taj način svoje znanje, ali i kreativnost”, pojašnjava učiteljica Horvat.
  Njihova je aktivnost prijavljena na službenu stranicu Svjetskog tjedna svemira, te su s radovima sudjelovali u natječaju „Život na Marsu“. Radovi su prošli ocjenu stručnog povjerenstva u Domu tehnike Osijek, te je prvo mjesto i posebna nagrada – teleskop – pripala učenicima iz Piškorevaca.
  Vrijednu nagradu učenicima je uručio Goran Nikolašević, koordinator Svjetskog tjedna svemira za Hrvatsku. Ova nagrada, kako ističe učiteljica Tanja Horvat, dodatni je motiv djeci za sudjelovanje u sličnim projektima.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog